- °C
yahoo.weather.com yahoo.weather.com yahoo.weather.com
Immár 27 ritka anyagcsere-betegséget tudnak kiszûrni, köztük a leggyakoribb és egyik legsúlyosabbat, a rendkívül változatos kórképû cisztás fibrózist is.
A koronavírus-járvány harmadik hulláma leszállóágba került, ugyanakkor továbbra is fontos az oltási program folytatása, mivel azáltal elkerülhetõk az újabb súlyos járványhullámok, mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetõje vasárnap a közmédiának.
Az elmaradt szĂ»rĂ©sek, az elvesztegetett „aranyĂłrák” nyomán számos járulĂ©kos vesztesĂ©ggel kell számolni az egĂ©szsĂ©gĂĽgyben. LĂ©nárd Rita, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke a „láthatatlan áldozatokrĂłl”, a kármentĂ©srõl, Ă©s a társadalmi párbeszĂ©d fontosságárĂłl is beszĂ©lt a MedicalOnline-nak.
KözvetlenĂĽl Orbán Viktor miniszterelnöknek Ă­rt levĂ©lben kĂ©ri a FĂĽggetlen EgĂ©szsĂ©gĂĽgyi Szakszervezet (FESZ), hogy a kormány mĂłdosĂ­tsa az egĂ©szsĂ©gĂĽgyi dolgozĂłk foglalkoztatásának egyes járványĂĽgyi szabályait – olvashatĂł a szakszervezet honlapján.
Az egyik irányelv a gyermekkori diabetes, a másik a rheumatoid arthritis terápiáját segíti.
Az OKFÕ az engedélyezések lebonyolítása érdekében elektronikus ügyintézési felületeket hozott létre
A WHO európai regionális igazgatója rendkívüli teljesítménynek nevezte a vakcinák beszerzésének magyarországi tempóját.
"Az elmúlt két hétben sikerült beoltani több mint egymillió embert, ami fantasztikus teljesítmény".
  Vissza a hírekhez!
 0 |  1 |  2 
Partnereink (linkcsere)
 
 
2009. nyarán alakította meg a Magyar Kórházak és Rendelő- intézetek Szövetségét a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és több - az egészségügyben és az egészségügyért dolgozó - magán- személy. Az alapítók megelégel- ték, hogy az addig működő szer- vezetek az egészségügyben dol- gozók és betegeik érdekeinek kép- viselete helyett megszorító intéz- kedések végrehajtásához asz- szisztáltak, felhatalmazás nélkül tárgyaltak a források elvonásáról a szociál-liberális kormányzattal, illetőleg az egészségügyi intéz- mények működőképességét már- már ellehetetlenítő forrás elvonást még elő is segítették.
Levelezési cím:
1192 Budapest,
Kapisztrán utca 5./1.

E-mail címek:
titkarsag@egeszsegugyert.hu
info@egeszsegugyert.hu
balatonpeter@egeszsegugyert.hu
pusztaidezso@egeszsegugyert.hu
 
 

Feliratkozás a hírlevélre

 
Név:*
E-mail:*
Figyelmesen elolvastam és elfogadom
az Adatvédelmi tájékoztatót!
Elfogad:* igen
„a hírlevél feliratkozással hozzájárul, hogy az egeszsegugyert.hu weboldal a felhasználó adatait (név és e-mail cím) a fenti célból kezelje”.
* Kötelező kitölteni
 
© 2009 -2021 egeszsegugyert.hu Minden jog fenntartva.  
Kórházkereső | Impresszum | Admin | A Szövetséggel kapcsolatos korábbi hírek, események
  Készítette: szotsbence.hu